Consilierii județeni liberali au un nou șef

0

Plecarea lui Gheorghe Sorescu în funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, responsabil cu coordonarea prefecturilor, a lăsat grupul liberal din Consiliul Județean (CJ) fără lider.
Ieri, înaintea ședinței extraordinare în care s-au votat alocările bugetare către comune, consilierii județeni liberali și-au ales un nou lider în persoana lui Radu Anton, fost șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Botoșani.
„Colegii m-au desemnat pe mine să-i reprezint în relația cu executivul Consiliului Județean. Încercăm să dezvoltăm o relație de cooperare, pentru că inclusiv astăzi (n.r. – ieri), discutăm bugetul, care nu a fost supus deloc dezbaterii publice”, a declarat noul lider de grup al PNL.

Trebuie spus că Radu Anton era unul dintre cei mai vocali și activi consilieri județeni liberali și în timp ce la conducerea grupului era Gheorghe Sorescu.

Pe de altă parte, Pavel Rusu, fostul inspector școlar ce îi va lua loc lui Gheorghe Sorescu nu a fost validat ieri, deoarece, proiectul de hotărâre era deja inclus pe ordinea de zi a ședinței CJ-ului ce va avea loc mâine.

Gheorghe Sorescu și-a depus demisia din CJ pe 10 ianuarie, iar plenul a luat act de ea în ședința extraordinară de pe 15 ianuarie.

Deja ai votat!
se încarcă...