vineri, martie 29, 2024
AcasăLocal BTConsilierii județeni liberali au un nou șef

Consilierii județeni liberali au un nou șef

Plecarea lui Gheorghe Sorescu în funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, responsabil cu coordonarea prefecturilor, a lăsat grupul liberal din Consiliul Județean (CJ) fără lider.
Ieri, înaintea ședinței extraordinare în care s-au votat alocările bugetare către comune, consilierii județeni liberali și-au ales un nou lider în persoana lui Radu Anton, fost șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Botoșani.
„Colegii m-au desemnat pe mine să-i reprezint în relația cu executivul Consiliului Județean. Încercăm să dezvoltăm o relație de cooperare, pentru că inclusiv astăzi (n.r. – ieri), discutăm bugetul, care nu a fost supus deloc dezbaterii publice”, a declarat noul lider de grup al PNL.

Trebuie spus că Radu Anton era unul dintre cei mai vocali și activi consilieri județeni liberali și în timp ce la conducerea grupului era Gheorghe Sorescu.

Pe de altă parte, Pavel Rusu, fostul inspector școlar ce îi va lua loc lui Gheorghe Sorescu nu a fost validat ieri, deoarece, proiectul de hotărâre era deja inclus pe ordinea de zi a ședinței CJ-ului ce va avea loc mâine.

Gheorghe Sorescu și-a depus demisia din CJ pe 10 ianuarie, iar plenul a luat act de ea în ședința extraordinară de pe 15 ianuarie.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
14.4 ° C
14.6 °
13.8 °
44 %
9.7kmh
13 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...