Directori validaţi prin vot la Nova Apaserv

0
Încă o instituţie subordonată CJ este în situaţie critică, Nova Apaserv pierzând un proces care îi poate paraliza instant actrivitatea.

Nova Apaserv are începând de astăzi trei directori confirmaţi pe patru ani. Astfel, membrii Consiliului de Administraţie i-au validat prin vot pe Romeo Obuf – director operaţional şi pe Daniela Jîtaraşu – director economic. Cei doi nu au avut contracandidaţi în etapa de selecţie, astfel că votul era aşteptat. În schimb, pentru funcţia de director executiv au candidat Cristina Panait, cea care a deţinut funcţia şi până acum şi Dan Deleanu, fostul preşedinte al Consiliului de Administraţie.

Narcis Ştefan, preşedintele Consiliului de Administraţie, a explicat că, numirile s-au făcut prin vot secret, ţinându-se cont de raportul expertului independent şi raportul comitetului de nominalizare şi remunerare. „Şi pentru funcţia de director executiv a fost un vot secret. Cu majoritate a fost susţinută candidatura doamnei Panait. Nu am libertatea de la colegii mei să vă informez în legătură cu numărul voturilor. Am avut o discuţie pe tema asta şi s-a decis ca în comunicarea către presă să se spună că doamna Panait a fost numită cu majoritate de voturi. E una dintre cele trei majorităţi posibile, 6 la 1, 5 la 2, sau 4 la trei, dar nu vă pot spune care”, a declarat Narcis Ştefan.

Deja ai votat!
se încarcă...