Un tânăr a sărit dintr-o mașină aflată în mers. Șoferul a ajuns în arest

0

Scene incredibile s-au petrecut marți, 28 ianuarie a.c., pe un drum din județ, când un tânăr în vârstă de 21 de ani, aflat într-o mașină, a ajuns să sară din mers întrucât șoferul a refuzat să oprească la solicitarea acestuia. Rănit, tânărul a fost transportat la spital, iar cazul este anchetat de polițiști. Astfel, în urma investigațiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 9 Vlăsineşti, a ieșit la iveală că scena a avut la origine o dispută în familie. În fapt, șoferul și pasagerul sunt cumnați, iar marți, în timp ce aflau în mașină, ei s-au luat la harță dintr-un motiv personal. Așa se face că la un moment dat tânărul a vrut să coboare, însă cumnatul său, un bărbat în vârstă de 32 de ani, nu a vrut să oprească. Inițial, tânărul și-a sunat mama de pe telefonul mobil, anunțând-o ce se întâmplă, iar femeia a sunat la 112. Speriat să nu i se întâmple ceva, tânărul a reacționat într-un mod neașteptat – a deschis portiera și a sărit din mașina aflată în mers.

„În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în timp ce conducea autoturismul pe drumul judeţean DJ 282, din direcţia Coţuşca-Săveni, nu a oprit la cererea făcută în mod expres şi repetat de către un tânăr de 21 de ani aflat pe scaunul din dreapta faţă a autoturismului, împrejurare care l-a determinat pe acesta să sară din autovehiculul aflat în mişcare. Conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, iar tânărul de 21 de ani a suferit vătămări corporale, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Miercuri, însă, în urma anchetei efectuată de polițiștii de la Secția Rurală nr. 9 Vlăsinești, cumnatul tânărului a fost acuzat de lipsire de libertate şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, după care a fost reținut pentru 24 de ore. Așa se face că în cursul zilei de ieri șoferul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani, urmând ca astăzi să fie prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Totodată, anchetatorii continuă investigațiile pentru a stabili împrejurările în care tânărul a ajuns în autoturismul respectiv și motivele pentru care șoferul a reacționat în acest mod.

Deja ai votat!
se încarcă...