Au fost puse în vânzare biletele pentru spectacolul „Hai la Botoşani!”

0

Fetele din Botoşani au anunţat că astăzi au fost puse în vânzare biletele pentru spectacolul „Hai la Botoşani!”, din 25 februarie 2020, ora 18:00. Preţul unui bilet este de 80 de lei, respectiv 60 de lei la  balcon. Biletele nu se pot plăti cu cardul si nu pot fi rezervate. Programul de vânzare a biletelor la Casa Sindicatelor este de luni până vineri, în intervalul 9.00 – 16.00, iar sâmbăta între 10.00  şi 12.00.

„Dragilor, vrem să vă spunem că la spectacolul <Hai la Botoșani!> din 25 februarie 2020, pe lângă minunata orchestră <Lăutarii> condusă de maestrul Nicolae Botgros și cei opt tineri talentați, colegi de generație cu noi, ne vom bucura și de trei momente surpriză, cu invitați consacrați și foarte îndrăgiți!”, au anunţat Fetele din Botoşani.

Alături de îndrăgitele artiste din Botoşani şi de renumita Orchestră „Lăutarii” vor cânta la Botoşani Alexandru Brădăţan, Andreea Haisan, Beatrice Băndoiu, Vlăduţa Lupău, Paul Ananie, Raluca Radu, Viorica Lupu şi Gabriel Dumitru, dar şi trei invitaţi surpriză.

Spectacolul „Hai la Botoşani!”, ajuns în acest an la a treia ediţie, va avea loc pe 25 februarie, începând cu ora 18.00.

În spectacolul de anul trecut, alături de tinerele artiste, care au devenit adevărate ambasadoare ale Botoşaniului, au cântat Olguţa Berbec, Alexandru Brădăţan, Ina Todoran, Bogdan Cioranu, Ana Maria Ababei, Laurenţiu Marian, Loredana Streche, Florin Boiţa, Oana Tomoiagă şi Stela Botez. Artiştii au fost acompaniaţi de Orchestra Mihai Cotos şi Ansamblul botoşănean de dansuri populare “Mărgineanca”, ansamblu coordonat de Valentin Rău, directorul Casei Sindicatelor „Nicolae Iorga”.

 

Deja ai votat!
se încarcă...