Botoșănean bănuit de tâlhărie arestat în lipsă. Polițiștii îl caută

0

Polițiștii botoșăneni sunt pe urmele unui individ care a comis o tâlhărie, în urmă cu aproape două săptămâni, după care a dat bir cu fugiții. Pentru a-l putea captura, anchetatorii au solicitat ajutorul magistraților. Astfel, în baza probelor administrate de polițiști, Judecătoria Botoșani a dispus vineri (n.r. 31 ianuarie a.c.) arestarea în lipsă a suspectului sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, bărbatul urmând să fie dat în urmărire generală.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean, tâlhăria ar fi avut loc în urmă cu circa două săptămâni, când suspectul, Petru M. se afla într-un bar din comuna Vorona, iar la un moment dat i-a cerut unui localnic telefonul mobil, după care a refuzat să i-l mai restituie. Când victima a încercat să-și recupereze aparatul, individul a recurs la violențe, îmbrâncind-o.

În urma plângerii formulată de victimă, polițiștii l-au identificat pe Petru M. ca fiind principalul suspect, l-au căutat și la domiciliu, însă bărbatul a fost de negăsit. Prin urmare, polițiștii au fost nevoiți să recurgă la cererea de arestare în lipsă, individul urmând să fie dat în consemn la nivel național.

Deja ai votat!
se încarcă...