Botoșănean mort într-un accident cumplit în Belgia

0

Un botoșănean de 32 de ani a murit într-un accident cumplit de camion în Belgia. Bărbatul urma să devină tatăl unor gemeni peste o lună. Împreună cu soția urmau să devină părinții unei fetițe și a unui băiețel.

Accidentul a avut loc pe autostrada E17 din comuna De Pinte, între două camioane. Atât botoșăneanul, cât și un alt bărbat, au murit pe loc.

Vineri după-amiază, la ora 14.20, a avut loc un accident de circulație foarte grav pe E17 în De Pinte, în direcția Kortrijk.

Un camion se afla pe marginea drumului, iar șoferul camionului, Florin Corsei de 32 de ani din Botoșani, stătea lângă vehiculul său. Bărbatul terminase de reparat o pană, a urcat în cabina camionului, dar a decis sa și a coboare din nou pentru a verifica dacă totul este în regulă. Chiar în acel moment, un alt camion, care se venea din spate s-a abătut de la carosabil, din motive neclare și s-a izbit violent în camionul condus de botoșănean. Mastodontul de 40 de tone s-a răsturnat peste botoșănean și l-a strivit.

Pasagerul camionului care a cauzat accidentul, un bărbat în vârstă de 55 de ani din Waregem, a fost rănit grav și a murit la fața locului.

Șoferul camionului parcat, botoșăneanul de 32 de ani, a fost dus la spital cu răni grave și a murit acolo la scurt timp, din cauza traumatismelor prin strivire.

Șoferul camionului care a provocat accidentul, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Harelbeke, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Permisul de conducere i-a fost retras imediat prin ordin al procurorului timp de 15 zile.

Procurorul public din Flandra de Est a numit un expert în trafic pentru a cerceta circumstanțele accidentului.

Drama prin care trece familia acestuia este imensă. Soția bărbatului este însărcinată cu gemeni, un băiat și o fetiță, în luna a opta.

Traficul în zonă a fost blocat șase ore. Pentru ridicarea camionului condus de botoșănean a fost nevoie de o macara.Deja ai votat!
se încarcă...