Crimă în centrul satului Oneaga – Cristești. Suspectul a fost capturat

0

Crimă de la un incident în trafic. S-a întâmplat în noaptea de 1 spre 2 februarie a.c., în centrul satului Oneaga, din comuna Cristești, unde un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost ucis chiar pe drumul județean care străbate localitatea. Lovit cu pumnul în față, bărbatul a căzut ca secerat, iar în urma unui apel pe 112 la fața locului a ajuns un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță, dar și un echipaj de poliție.

„În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii, pornite de la un eveniment rutier produs în aceeași seară, un tânăr de 19 ani, din comuna Cristești, a lovit victima, cu pumnul, în zona capului, aceasta căzând pe sol, după care a plecat în loc necunoscut. Echipajul medical ajuns la fața locului, a declarat decesul victimei”, precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

În cauză a fost intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte, fiind sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

În urma desfășurării de activități specifice, autorul a fost depistat în această dimineață și se află în custodia polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale.

Potrivit primelor informații, totul ar fi plecat de la o acroșare între două mașini, care încercau să iasă din parcarea unui local din sat. În urma acestui incident, șoferii implicați s-ar fi luat la ceartă, iar bărbatul în vârstă de 43 de ani, Vasile Sadici, a intervenit pentru a aplana conflictul, dar în acel moment a fost lovit cu pumnul de tânărul în vârstă de 19 ani, care ulterior l-ar fi lovit și cu piciorul în gât. În urma incidentului violent, agresorul a fugit și s-a ascuns, dar a fost găsit de polițiști după câteva ore. Trupul neînsuflețit al victimei a fost ridicat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor decesului. În funcție de concluziile medicilor legiști, anchetatorii vor decide ce măsuri vor fi dispuse în cauză. Cel mai probabil, tânărul va fi reținut, urmând să fie prezentat în fața magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Deja ai votat!
se încarcă...