Prefectul Colbu îi ceartă pe directorii de deconcentrate (video)

0

Prefectul Alexandru Colbu nu este tocmai mulțumit de modul în care directorii de instituții colaborează cu el, iar acest lucru se desprinde foarte clar din ultimele două ședințe ale Colegiului Prefectural.

Dacă la sfârșitul anului trecut era nemulțumit de prezența directorilor la ședința de dinaintea Sărbătorilor și i-a cerut secretarului Colegiului Prefectural, Ana Săvescu, să facă adrese către toate instituțiile deconcentrate prin care să-i înștiințeze pe conducători că prezența la ședințele lunare nu este facultativă, ci obligatorie, acum acesta le-a cerut acestora să participe la evenimentele organizate de Instituția Prefectului. „Așa este frumos, șefii instituţiilor să fie prezenți la aceste activități, să fie alături de Instituția Prefectului”, a afirmat Alexandru Colbu. La manifestările dedicate Micii Uniri, șefii de deconcentrate au lipsit pe capete.

De asemenea, acesta s-a arătat nemulțumit și de modul în care se poartă corespondența instituțională. „Actele care au caracter urgent și sunt transmise instituției noastre, vă rog să o faceți pe site-ul instituției noastre, nu pe adresa de mail a unui coleg sau a altuia”, a mai spus prefectul.

Acesta a amintit că nu toate instituțiile membre ale Colegiului Prefectural au transmis bilanțul de activitate pe 2019, iar subprefectul Dan Nechifor a citit lista restanțierilor și le-a cerut să-și facă bilanțul cât mai repede.

De la începutul mandatului și până în prezent, prefectul Alexandru Colbu a avut întâlniri indivituale cu toți directorii de deconcentrate, iar în prima ședință de Colegiu Prefectural le-a transmis că acest organism „poate să rezolve multe din problemele județului”. „Vreau să arătați multă solicitudine și implicare în rezolvarea problemelor cetățenilor”, spunea Colbu.

Deja ai votat!
se încarcă...