De ce ai nevoie de un seif în casă sau la birou

0

De ce ai nevoie de un seif in casa sau la birou

 

Este foarte important sa-ti protejezi obiectele de valoare. Cu toate catastrofele posibile care pot aparea – incendiu, inundatii, furturi – este vital sa pastrezi in siguranta acele elemente dificil de inlocuit. Una dintre masurile de securitate foarte inteligente pe care le poti lua, este de a pastra lucrurile importante intr-un seif, indiferent daca este acasa sau la birou. Protectia pe care o poate oferi un seif este de nepretuit. Documentele importante, cum ar fi certificatele de nastere, certificatele de casatorie, actele casei sau contractele de afaceri sunt greu de inlocuit si este foarte important sa pastrezi aceste documente in stare buna.

Ce poti pastra in siguranta intr-un seif

Filmarile si pozele de familie sunt lucruri importante care pot fi pastrate in siguranta in seif. Tinand aceste lucruri intr-un loc sigur, ai sanse mari sa pastrezi amintirile pentru foarte multi ani. Incendiile si inundatiile pot distruge toate obiectele de valoare mentionate mai sus in cateva minute. Pozele de familie sunt de neinlocuit. Un seif antifoc va pastra in siguranta toate obiectele importante pentru familia ta.

Un seif iti va proteja bijuteriile mai bine decat o cutie ascunsa intr-un sertar. Hotii sunt antrenati sa caute bijuterii in toate ascunzatorile tipice, dar este mult mai dificil si chiar imposibil pentru ei sa fure din seifuri ceritificate antiefractie. Dupa un eveniment neplacut, cum ar fi o efractie la domiciliu sau un dezastru natural, este dificil pentru proprietari sa determine ce obiecte de valoare s-au deteriorat sau furat. Stiind ca cele mai importante obiecte sunt protejate intr-un seif, poate ajuta pe oricine sa treaca mai usor peste orice daune aduse locuintei.

Un seif iti poate proteja afacerea

Multe companii au un numar mare de documente importante, confidentiale, pe care nu doresc sa le distruga. Un seif pentru perete este locul perfect pentru depozitarea acestor documente. Seifurile de perete sunt excelente intr-un birou, deoarece pot fi ascunse cu usurinta in spatele unui tablou. Acestea sunt ideale in special pentru afacerile in care multi angajati sau clienti au acces in birou. Seiful va fi tinut departe de ochii curiosilor si doar persoanele desemnate de tine vor cunoaste locatia acestuia. Dimensiunea seifului va depinde de obiectele pe care vrei sa le pastrezi in siguranta la birou.

Pe langa faptul ca eviti ca documentele importante sa cada pe maini gresite, un seif antifoc ar putea impiedica distrugerea acestor documente in urmatorul dezastru natural. Un alt tip de seif potrivit pentru afaceri este un seif cu fanta, care este utilizat pentru depozitele de sume mari de bani in timpul programului de lucru. Astfel, oricine are acces la depunerea de bani si documente in seif, insa la deschidere are acces doar persoana desemnata.

Deja ai votat!
se încarcă...