joi, martie 28, 2024
AcasăLocal BTTe căsătorești în acest an? Află principalele tendințe de nuntă din 2020

Te căsătorești în acest an? Află principalele tendințe de nuntă din 2020

Te căsătorești în acest an? Află principalele tendințe de nuntă din 2020

Tendințele evoluează an de an și iată că miresele nu mai doresc neapărat o nuntă tradițională, ele nu mai pun accent pe obiceiurile vechi și țin cont doar de ceea ce le plece, mai ales că este vorba despre sărbătorirea celui mai important eveniment din viața lor, de construirea unor amintiri memorabile care țin de povestea lor de dragoste.

Află care sunt principalele tendințe de nuntă din 2020!

1. Rochii de mireasă din colecțiile designerilor

În acest an designerii au creat rochii de mireasă albe, cum fac de obicei, dar în plus au ținut cont și de alte dorințe ale femeilor din ziua de azi, care sunt atrase de stilul senzațional al unei mirese moderne. Ce înseamnă asta? În anul 2020 rochia de mireasă este senzațională, se diferențiază de cea clasică. Sunt în trend:

  • Rochiile cu mâneci voluminoase, lungi sau scurte, din materiale diafane, care amintesc de prințesele Disney, cum sunt cele din colecțiile Vera Wang și Lela Rose.
  • Rochiile cu decolteu adânc și mâneci lungi, care sunt o abordare a epocii victoriene din perioada anilor 1837-1901.
  • Rochia lungă, vaporoasă, cu decolteu adânc, pantaloni scurți din dantelă și despicături laterale, astfel încât să lase la vedere picioarele senzuale ale miresei. Rochia este strânsă la mijloc pentru a pune talia în evidență și are mânecile lungi și ample. Această rochie este prezentă în colecția Dana Harel din acest an.
  • Costumul de nuntă pentru mireasă, care este alcătuit dintr-o jachetă de lux clasică sau un blazer voluminos realizat cu dantelă, ce poate fi purtat cu sau fără pantaloni lungi.
  • Rochia mini cu pene de struț, sau rochia albă și lungă cu pene din cap până în picioare realizată de Oscar de la Renta.

2. Voal de mireasă

În 2020, voalul de mireasă nu trebuie să lipsească. Deși nunta a evoluat atât de mult de la an la an, nu există nimic mai fascinant și mai atemporal decât un voal de mireasă. Asta este părerea designerilor de modă, ei recomandă mireselor să poarte voal la acest eveniment unic din viața lor, indiferent de ținuta de lux pe care o aleg pentru nuntă: rochie sau costum de mireasă.

3. Coafuri de nuntă

Deși toată lumea se așteaptă la o coafură complexă pentru mireasă, în acest an nu se pune accent pe un stil prea elaborat. Mireasa poate alege o coafură naturală, frumoasă, care să-i ofere un look elegant și cochet. Ea vrea să scape de stresul pe care l-ar avea dacă ar fi excesiv de mult coafată.

4. Rochii pentru domnișoare de onoare

Tendințele din acest an includ rochii pentru domnișoare de onoare care sunt realizate din materiale sofisticate, în culori contrastante, uni sau cu imprimeuri deosebit de interesante. Rochiile sunt cât mai elegante și mai feminine, impresionează prin detalii (cordoane, volane, forma mânecilor), idee este ca fiecare să poarte ceea ce îi place și îi stă bine. La rochii se poartă sandale de lux cu toc înalt.

5. Flori de nuntă

Când vine vorba despre flori de nuntă, se ține cont de gusturile miresei, pentru că ea trebuie să spună care sunt florile ei preferate. Prin urmare, cuplurile își aleg singure florile de nuntă, iar apoi apelează la ajutorul unor firme specializate în realizarea aranjamentelor florale și a buchetului miresei. Tendințele din anul 2020 includ florile de sezon, florile de câmp, dar și florile uscate sau artificiale.

6. Invitații de nuntă

Dacă sunteți curioși ce tendințe sunt la invitațiile de nuntă în acest an, vă putem spune că au apărut noi elemente în ceea ce privește modul de realizare, cât și elementele de design folosite în crearea lor. De pildă, sunt la modă invitațiile de nuntă din hârtie marmorată, care au nuanțe ce variază de la alb la gri și seamănă cu piatra reală. Marmorarea este o tehnică veche pentru decorarea hârtiei.

În acest an se folosesc și materiale alternative pentru fabricarea invitațiilor, care nu sunt din hârtie. Sunt în trend și alte tipuri de modele interesante, cum sunt de exemplu:

  • Invitațiile de nuntă introduse într-o cutie elegantă și plină de farmec
  • Invitații din hârtie de pergament cu diferite decorațiuni în stil boem
  • Invitații pictate în culori acrilice, elegante și sofisticate, cu flori și mesaje text
  • Sunt apreciate nuanțele de culori strălucitoare la astfel de lucruri de papetărie pentru nunți, cum sunt tonurile de verde, portocaliu, albastru, fuchsia
  • Invitațiile care au ilustrații florale, ori sunt inspirate din natură sau botanică
  • Invitații de nuntă cu trandafiri care te duc cu gândul le epoca victoriană.

7. Torturi de nuntă

În 2020, torturile de nuntă sunt adevărate opere de artă. Ele nu mai sunt în stil tradițional, respectiv realizate din fructe și fondant. Torturile au ornamente foarte frumoase, din fructe comestibile sau alte asemenea lucruri deosebite, care arată creativitatea celor care le realizează.

8. Inele de nuntă, pentru mire și mireasă

În 2020, cuplurile vor să cumpere „inele de nuntă care spun o poveste”. Mirele și mireasa preferă să-și aleagă verighetele împreună, dar și inelul de logodnă. Prin urmare este foarte important ca aceste bijuterii să fie pe placul ambelor persoane, pentru că, de exemplu, inelul de logodnă arată gustul mirelui la bijuterii și de asemenea, trebuie să fie exact ce își dorește viitoarea mireasă. În acest an s-au cumpărat bijuterii antice, cât și inele cu diamante. De ce? Pentru că, după cum am spus deja, cuplurile adoră antichitățile din metale prețioase, pline de rafinament, care spun povești din trecut și care au și o formă durabilă.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
20.5 ° C
21.1 °
15.6 °
53 %
1.3kmh
90 %
joi
21 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...