Val de infracţiuni rutiere pe drumurile din judeţ

0

Puzderie de infracţiuni pe drumurile din judeţ.

Sâmbătă, pe 1 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.3 Hlipiceni patrulau pe drumul judeţean care străbate comuna Lunca, când s-au intersectat cu un moped condus de un bărbat de 38 de ani, din aceeaşi localitate. Tras pe dreapta pentru verificări, bărbatul s-a ales cu un dosar penal întrucât nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tot sâmbătă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Flămânzi au oprit pentru verificări, pe un drum comunal care stăbate satul Rădeni, din comuna Frumuşica, un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, din localitate, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Astfel, la verificarea cu etilotestul, aparatul a indicat o îmbibaţie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică, însă, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Botoşani, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe Bulevardul Mihai Eminescu, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din municipiul Botoşani, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,42 mg/l alcool pur în aerul exprimat. După numai câteva ore, un bărbat de 36 de ani, din comuna Mihai Eminescu, de beat ce era, s-a izbit cu maşina într-un copac de pe marginea drumului. Rănit în urma impactului, şoferul turmentat a mers singur la spital, însă cazul a ajuns şi în atenţia poliţiştilor. Aşa se face că bărbatul a fost pus să sufle în etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei trei şoferi cheflii s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, însă poliţiştii le-au reţinut şi permisele de conducere, până la finalizarea cercetărilor.

Deja ai votat!
se încarcă...