Eltrans nu scapă de probleme – Un tramvai a încurcat circulaţia în Zona Industrială

0

Societatea Eltrans nu scapă de probleme. În această dimineaţă, un tramvai a încurcat circulaţia, în apropierea sediului societăţii, în Zona Industrială. „Se pot întâmpla multe nenorociri din cauza drifturilor ăstora! Și pe cei de la Eltrans îi doare la bască sau nici măcar”, a scris un botoşănean pe facebook.

Victor Ivănescu, directorul general al Eltrans, a explicat că a fost vorba de o problemă minoră. „Când plouă mult, tramvaiele nu mai întorc la fabrica de mobilă, fiindcă în acel rond se adună foarte multă apă, ci întorc prin depou. În această dimineaţă, tramvaiul nu s-a pus de-a latul străzii, ci intra în depou. A fost o problemă la macaz. Vatmanul a dat înapoi şi a acţionat manual acel mecanism. Manevra a durat cam 20 de minute, timp în care tramvaiul a stat de-a latul străzii, dar practic stătea pe şină, nu deraiase. Fiind la prima oră, a încurcat circulaţia”, a explicat Victor Ivănescu.

În câteva zile va fi semnat contractul cu firma care va livra autobuze societăţii Eltrans

Oficialul a anunţat că în câteva zile va fi semnat contractul cu firma care va asigura societăţii, în baza unui leasing operaţional, nouă autobuze noi. Furnizorul de autobuze pentru Eltrans este asocierea BCR FLEET Management SRL şi Anadolu Automobil Rom SRL (reprezentanta firmei ISUZU Turcia, în România – n.r.). „Această asociere de firme a fost singura care a depus toate documentele solicitate. Ei au la dispoziţie maxim 150 de zile pentru a ne asigura autobuzele”, a mai spus Victor Ivănescu.

Deja ai votat!
se încarcă...