Sfârșit cumplit în mâlul unui pârâu

0

Un bărbat de 56 de ani, din satul Ionășeni, comuna Trușești a avut parte de o moarte cumplită, în noaptea de marți spre miercuri.

Cunoscut ca o persoană cu deficiențe de auz și vorbire, bărbatul de 56 de ani a fost găsit chiar de către soția lui, îngrijorată că bărbatul nu mai venea acasă. Femeia a ieșit să îl caute prin împrejurimi, moment în care a avut un șoc. Soțul ei zăcea nemișcat cu fața în jos în mâlul de pe malul unui pârâu care trecea chiar prin curtea din spatele casei.

A realizat că acesta nu mai răsufla și a apelat la ajutorul unor vecini, care l-au tras din pârâul umflat de ploaia din ultimile zile, după care au apelat la 112. La fața locului s-a deplasat un echipaj cu medic al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA), însă cadrele medicale nu au mai putut face nimic. “Cadavrul prezenta deja lividități și rigiditate, nemaifiind impuse manevre de resuscitare. A fost constatat decesul”, a precizat medicul Cristian Simionescu, din cadrul SJA Botoșani.

Cazul a intrat și în atenția polițiștilor, care au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza decesului, în acest sens fiind solicitată și efectuarea unei autopsii.

Martorii evenimentului tragic presupun că bărbatul venea spre casă și a alunecat pe malul noroios al pârâului, căzând cu fața în mâlul format de la ploaie.

Deja ai votat!
se încarcă...