Bărbat accidentat pe trecere de o şoferiţă grăbită

0

Un bărbat de 54 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovit în plin de o maşină pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc miercuri dimineață pe o trecere de pietoni din dreptul intersecției Bulevardelor George Enescu cu Mihai Eminescu.

Femeia se afla la volanul mașinii personale și conducea pe Bulevardul Mihai Eminescu, iar în intersecție a virat dreapta, spre Maternitate. În acel moment, un bărbat de 54 de ani, din Botosani, tocmai făcuse doi pași pe trecerea de pietoni, moment în care a fost lovit de autoturism. Bărbatul a fost trântit pe asfalt, imediat șoferița ieșind din mașină pentru a-i acorda ajutor. Femeia l-a urcat în autoturismul cu care l-a accidentat și l-a transportat imediat la Urgențe, unde bărbatul a fost preluat de cadrele medicale și supus mai multor investigații. Acesta a fost diagnosticat cu mai multe contuzii la nivelul membrelor, starea lui fiind însă stabilă.

Femeia s-a întors la locul accidentului, unde polițiștii au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele reducerii accidentului. “Atât conducătoarea auto, cât și pietonul, au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat inspectorul principal Maria Carp, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Deja ai votat!
se încarcă...