WorkTape Medical Botoșani investește în sisteme de recuperare unice în județul Botoșani

0

Work Tape Medical aduce în acelaşi loc Medici (recuperare, reumatolog, neurolog, radiolog-ecografii) şi Fizioterapeuţi pentru a trata durerile de spate și alte afecțiuni care necesită recuperare medicală (fiziokinetoterapie și masaj terapeutic). Specialiștii din centrul nostru participă anual la cursuri de supraspecializare și anul acesta WorkTape a fost, în premieră, gazda cursului Trigger Points organizat de Academia Physio Sport România.

În afara serviciilor medicale de recuperare, oferim extra-servicii pentru relaxare prin reflexoterapie și masaj anticelulitic (proceduri non-medicale).

Din luna februarie vom avea și un Psihoterapeut apreciat care ne va ajuta în anumite cazuri, dar și în programul german de nutriție și slăbit sănătos Metabolic Balance pe care il puteți accesa doar în centrul nostru la nivelul județului Botoșani.

Dacă în 2019 am investit în unicul sistemul cu aer rece uscat CryoAir din județul Botoșani în valoare de 7000 EURO, din luna martie vom achiziționa al 2-lea sistem din România de Elongații cu diatermie și impulsuri TRAComputer în valoarea de 15000 EURO, care reduce presiunea asupra orificiilor intervertebrale și calmează nervii iritați în herniile de disc, dar și în alte afecțiuni. Acest sistem va fi folositor pentru pacienții din Județul Botoșani și nu numai și este îmbunătățit cu indicații terapeutice la unitatea de microunde și la masa de tracțiune. Menționăm că investițiile sunt făcute din fonduri proprii și nu au fost accesate programe de finanțare.

Oferim foarte multe reduceri la serviciile medicale printre care 20 % la elevi, studenți sau pensionari și pentru anul 2020 am creat Abonamentul WorkTape Premium 2020 cu foarte multe beneficii pentru cei care îl achiziționează.

Pentru o recuperare medicală bine făcută vă așteptăm la WorkTape Medical.

Program – luni-vineri 8-21, sîmbătă 9-14

www.worktape.ro/programari-online

Bulevardul George Enescu, nr. 9C, demisol. Botoşani.

worktape.ro@gmail.com

Telefon: 0758.959.677/0331.404.367

Deja ai votat!
se încarcă...