Jaf la drumul mare. Agresorul a încercat să fugă cu o mașină

0

Jaf comis la drumul mare. S-a întâmplat joi, pe 6 februarie a.c., când un bărbat în vârstă de 64 de ani, din comuna Blândești, a fost prădat de bani pe marginea drumului județean care străbate comuna. Din câte a povestit bărbatul, atacul a avut loc în timp ce se afla pe marginea șoselei, fiind lovit cu pumnul în față de un necunoscut, care i-a furat mai apoi toți banii din buzunar, adică 671 de lei. După atac, agresorul a urcat într-un autturism și a dispărut.

Cazul a fost preluat de polițiștii Secției Rurale nr. 1 Botoșani, iar în urma investigațiilor, după aproximativ o oră, anchetatorii au depistat pe raza localității Santa Mare un vehicul ale cărui caracteristici corespundeau celor descrise de victimă, în care se aflau doi bărbați de 29 și respectiv 51 de ani. „Cu ocazia cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat au rezultat indicii temeinice că bărbatul de 51 de ani este cel care a lovit cu pumnul în zona feţei persoana vătămată, ulterior deposedând-o de suma de 671 de lei”, a precizat Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Pe numele suspectului a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani. Astăzi, individul va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive. „Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanei vătămate. Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie”, a mai arătat Maria Carp.

Deja ai votat!
se încarcă...