Profesoară rănită grav pe treptele școlii

0

O profesoară cunoscută a unei unităţi de învăţământ din Botoşani, în vârstă de 41 de ani, a ajuns la Urgenţe cu un traumatism sever la cap.

Aceasta a alunecat pe una din scările interioare din Şcoala Generală Numărul 12, lovindu-se cu putere la cap. Incidentul a avut loc ‪joi dimineaţă‬, într-una din pauze, cadrul didactic alunecând pe una din scările interioare, moment în care s-a lovit cu capul de muchia ascuţita a peretelui de lângă trepte.

Din fericire, aceasta nu şi-a pierdut cunoştinţa, însă a suferit o plagă de mari dimensiuni la nivelul capului, dar şi la mâna dreaptă. A primit primul ajutor la unitatea de învăţământ, după care a fost apelat serviciul 112 şi a fost solicitată intervenţia unei ambulanţe.

Un echipaj cu asistentă a preluat-o pe femeie şi a transportat-o la Urgenţe, unde a fost imediat supusă mai multor investigaţii de specialitate, fiind nevoie şi de o intervenţie chirurgicală. „Pacienta a suferit o plagă de aproape 12 centimetri lungime, fiind afectată fruntea şi sprânceana din partea dreaptă. Va avea nevoie de sutură şi probabil internare, fiind supusă şi unui examen imagistic”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

Având în vedere faptul că incidentul a avut loc în unitatea de învăţământ, cadrele medicale au fost nevoite să raporteze cazul şi către Inspectoratul Teritorial de Muncă, fiind catalogat ca accident de muncă.

Deja ai votat!
se încarcă...