Profesoară rănită grav pe treptele școlii

0

O profesoară cunoscută a unei unităţi de învăţământ din Botoşani, în vârstă de 41 de ani, a ajuns la Urgenţe cu un traumatism sever la cap.

Aceasta a alunecat pe una din scările interioare din Şcoala Generală Numărul 12, lovindu-se cu putere la cap. Incidentul a avut loc ‪joi dimineaţă‬, într-una din pauze, cadrul didactic alunecând pe una din scările interioare, moment în care s-a lovit cu capul de muchia ascuţita a peretelui de lângă trepte.

Din fericire, aceasta nu şi-a pierdut cunoştinţa, însă a suferit o plagă de mari dimensiuni la nivelul capului, dar şi la mâna dreaptă. A primit primul ajutor la unitatea de învăţământ, după care a fost apelat serviciul 112 şi a fost solicitată intervenţia unei ambulanţe.

Un echipaj cu asistentă a preluat-o pe femeie şi a transportat-o la Urgenţe, unde a fost imediat supusă mai multor investigaţii de specialitate, fiind nevoie şi de o intervenţie chirurgicală. „Pacienta a suferit o plagă de aproape 12 centimetri lungime, fiind afectată fruntea şi sprânceana din partea dreaptă. Va avea nevoie de sutură şi probabil internare, fiind supusă şi unui examen imagistic”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

Având în vedere faptul că incidentul a avut loc în unitatea de învăţământ, cadrele medicale au fost nevoite să raporteze cazul şi către Inspectoratul Teritorial de Muncă, fiind catalogat ca accident de muncă.

+19 -8
se încarcă...