Degerat din cauza mizeriei si singurătăţii

0

Un bărbat de 38 de ani din Bucecea, riscă să rămână mutilat pentru tot restul vieţii, din cauza condiţiilor de trai în care a fost găsit.

Potrivit vecinilor, bărbatul locuia de câţiva ani, în casa părintească din Bucecea, după moartea părinţilor. În ciuda temperaturilor scăzute, acesta nu făcea mai niciodată focul, din lipsă de bani, locuind într-o sărăcie lucie.

Beneficia mai mult de mila vecinilor, care îi mai aduceau câte ceva de mâncare şi de făcut focul. Miercuri unul din aceştia a venit la bărbat acasă, găsindu-l, însă, într-o stare precară, motiv pentru care a chemat ambulanţa.

Cadrele medicale au ajuns la faţa locului, realizând că bărbatul avea degerături severe la ambele picioare, motiv pentru care a fost transportat la Urgenţe.

După ce a fost supus mai multor investigaţii, bărbatul a fost internat pe secţia de chirurgie plastică şi reparatorie, şansele de a-şi păstra ambele picioare intacte fiind însă foarte mici. „Bărbatul a ajuns în serviciul nostru prezentând degerături de gradele III-IV la nivelul piciorului drept şi degetele piciorului stâng. A fost internat pentru a se decide dacă se impune amputaţia”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Deja ai votat!
se încarcă...