Paradă funerară în municipiul Botoşani

0

Duminică, 9 februarie, începând cu ora 14.30, în municipiul Botoşani va fi organizată o paradă funerară. La paradă vor participa 15 – 16 maşini, pentru a promova un serviciu unic naţional din care fac parte firme care activează în acest domeniu.

Parada are drept scop promovarea proiectului 07 FUNERARE, proiect naţional unic, ce aduce împreună prestatori de servicii funerare care pot adopta aceeaşi conduită de lucru, principiile de bază fiind respectul, promptitudinea, omenia, corectitudinea, seriozitatea. Ei vor lucra sub marca 07FUNERARE, ca parteneri autorizaţi ai acestui proiect. Firmele partenere în acest proiect beneficiază de numărul unic apelabil din orice reţea, la orice oră, 07FUNERARE, număr uşor de reţinut şi foarte sugestiv pentru activitatea desfăşurată.

Potrivit organizatorilor paradei, maşinile vor pleca din Griviţa, de la Casa funerară Deus, şi vor urma un traseu care va include Calea Naţională, Sucevei, Primăverii, capătul traseului 102, strada Onicescu, Bulevardul Eminescu, Colegiul „AT Laurian”, strada Nicolae Iorga, Complexul Orhideea, Calea Naţională, Griviţa.

„Va fi o chestiune de impact vizual. Când vor vedea maşini inscripţionate la fel, botoşănenii tot vor citi despre ce este vorba. Noi vrem să promovăm numărul unic naţional 07 FUNERARE. Practic, omul când are un necaz, ştie că trebuie să sune la 112, acolo are o siguranţă că va fi ajutat, indiferent de oră, indiferent de locaţie. Aşa va fi şi la noi.  Tastând pe telefon 07 FUNERARE, apare numărul unic naţional. Este un dispecerat non stop la Bucureşti, unde cineva va răspunde indiferent de oră. Cetăţeanul va fi întrebat de unde sună, iar apelul va fi preluat de colegii din zona respectivă”, a explicat Alexandru Rotariu, reprezentantul Agenţiei Botoşani în Echipa 07FUNERARE.

Acest proiect naţional a fost lansat în aprilie 2019.

„Vrem să schimbăm un pic mentalitatea. Vrem ca oamenii să ne perceapă drept parteneri, să aibă încredere în noi. În ziua de astăzi, omul caută siguranţa. Aşa e şi cu 07FUNERARE. Vrem să schimbăm un pic percepţia asupra acestor servicii. Adică oamenii să nu mai creadă că dacă au un necaz, le luăm şi paltonul şi hainele din dulap. În principiu, o înmormântare normală, se încadrează în ajutorul de înmormântare acordat de stat. Dar sunt înmormântări care costă şi mai puţin, depinde de solicitările familiei”, a mai spus Alexandru Rotariu.

Această reţea naţională de servicii funerare are câte o agenţie în fiecare judeţ.

Deja ai votat!
se încarcă...