Desfigurată după un accident casnic

0

O femeie din Botoşani a ajuns direct pe masa de operaţii, după ce a fost opărită cu ciorbă pe faţă.

În vârstă de 61 de ani, din Botoşani, femeia a ajuns la spital cu o ambulanţă, după ce a avut parte de un accident cumplit. Aceasta prepara o oală cu ciorbă pe aragaz, iar în momentul în care lichidul clocotea, a dorit să mai pună câteva ingrediente în oală. Din păcate, însă, aceasta s-a dezechilibrat şi a căzut peste aragaz, lovind şi oala în cădere.

O parte din lichidul fierbinte a stropit-o pe faţă şi pe piept, provocându-i femeii arsuri cumplite. Aceasta a sunat la 112, un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă ajungând la locuinţa ei, unde i-au fost acordate îngrijiri, după care a fost transportată de urgenţă la spital. „Pacienta a ajuns în serviciul nostru cu arsuri de gradele II şi III pe toată suprafaţa feţei, precum şi toracic stâng. Rănile au fost toaletate în serviciul nostru şi pregătită pentru intervenţie, după care dirijată direct în sala de operaţii pentru ca arsurile să fie tratate sub anestezie”, a spus un medic din cadrul UPU-SMURD.

Potrivit acestuia, şocul provocat de durere în timpul tratării rănilor de arsuri din zona feţei poate duce chiar şi la un stop cardiac, tocmai de aceea era nevoie ca tratamentul arsurilor să se facă în sala de operaţii.

Deja ai votat!
se încarcă...