Sute de slujbe oferite de străini

0

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 616 locuri de muncă vacante, cele mai multe în Spania (538), Germania (41) şi Olanda (16).

Potrivit unui comunicat al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), Spania are nevoie de analiști relații clienți, faianțari/pavatori și muncitori agricoli.

Germania caută bucătari, cameriste/roomboy și mecanici de locomotivă, iar olandezii au nevoie de tractoriști și lucrători în sere de flori.

Norvegia oferă zece locuri de muncă pentru bucătari, preparatori pizza, farmaciști și lucrători în producție, iar Suedia opt locuri de muncă pentru mecanici și vopsitor auto.

Inginerii cu specializare agricolă și tehnicienii de producție care vor să muncească în străinătate pot opta pentru cele trei locuri de muncă puse la dispoziție de Belgia.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Botoşani interesate trebuie să se adreseze consilierului EURES, Gabriela Drobotă din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente: cererea tip (se completează la sediul agenţiei), copie act identitate, CV, adeverinţă medicală „apt pentru muncă”. Persoanele selectate vor fi contactate de către angajator.

Deja ai votat!
se încarcă...