Avarie majoră la rețeaua Orange pentru botoșăneni

0

Mai mulți utilizatori ai rețelei de telefonie mobilă Orange din Botoșani au avut probleme cu semnalul și cu datele mobile în dimineața zilei de marţi.

Contactaţi, reprezentanţii companiei au precizat că problemele vor fi remediate în cel mai scurt timp, fără a menţiona exact care sunt acestea.

Problemele vin la exact o lună după o altă avarie majoră în aceeași rețea. Anul trecut, în lunile martie şi mai, Orange a avut mari probleme, timp de câteva ore, din cauza secţionării mai multor cabluri de fibră optică ale companiei.

Ulteriori, Orange România a decis să ofere un bonus de internet de 5 GB clienților care au fost afectați de avaria întâmpinată la rețeaua de fibră optică a companiei.

Orange este liderul pieţei de telefonie mobilă din România, cu venituri totale de 1,125 miliarde de lei în 2018, în creştere cu 5% faţă de 2017. La 31 decembrie 2018, compania furniza servicii mobile, fixe şi TV pentru 10.762.100 de clienţi, în creştere cu 1,3% comparativ cu finalul anului 2017, potrivit datelor publicate de companie.

Deja ai votat!
se încarcă...