PLUS caută candidați pentru alegerile locale (foto)

0

Partidele dau în clocot în această perioadă, căutând candidați pentru a-și maximiza scorul electoral la alegerile locale. Astfel, partidul condus de Dacian Cioloș îi invită pe botoșănenii de valoare să candideze la alegerile ce se apropie în acest an”.

Organizația locală PLUS se află în plină cursă internă de desemnare a candidaților. „Îi susținem și îi încurajăm pe toți botoșănenii care își dau seama că fără politicieni de o altă factură decât cei de până acum nu se pot aduce schimbările pe care cu toții le sperăm în țara noastră. Oameni onești, care să pună în paranteză propriul interes și să ia atitudine pentru ca lucrurile să se schimbe în bine pentru comunitățile în care locuim, pentru copiii noștri, pentru întreaga țară”, a declarat Magda Oleniuc, președintele PLUS Botoșani, în cadrul unei întâlniri a membrilor de partid. Cu această ocazie au completat formularele de candidatură membrii PLUS ce doresc să candideze pentru funcțiile publice de primar, consilier local și județean, listele fiind încă deschise pentru toate unitățile administrativ-teritoriale din județ.

Membrii PLUS susțin că cei care doresc să candideze „trebuie să aibă un CV curat, să nu fi colaborat cu securitatea sau serviciile secrete, să-și treacă averea și interesele la vedere, iar dacă au avut vreodată funcții și au făcut parte din alte partide politice trebuie s-o spună, pentru că echipa PLUS are o serie de criterii de integritate la care ține”.

Deja ai votat!
se încarcă...