Amendă uriașă pentru un transport ilegal de tehnică dentară

0

Un sucevean s-a ales cu o amendă considerabilă, după un control în trafic făcut de polițiștii botoșăneani. Întâmplarea s-a petrecut marți, pe 11 februarie a.c., când poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Sucevei din municipiul Botoşani, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 32 de ani, din judeţul Suceava.

Cu ocazia controlului, în interiorul autoturismului polițiștii au găsit mai multe echipamente şi accesorii medicale pentru medicina dentară, pentru care tânărul nu deţinea documente de provenienţă sau autorizaţie de transport, gestionare şi utilizare a respectivelor produse. Au fost solicitaţi în sprijin poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi lucrători aparţinând Direcţiei de Sănatate Publică Botoşani, bunurile respective fiind inventariate şi ridicate în vederea distrugerii. Valoarea acestora a fost estimată la suma de 40.000 de lei.

Totodată, suceveanul a fost sancționat contravențional pentru abateri de la normele din domeniul sănătăţii publice, cu amendă în cuantum de 10.000 de lei.

Deja ai votat!
se încarcă...