Anchetat pentru tentativă de omor la Crăciun

0

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de control judiciar a inculpatului A.I.C., în vârstă de 26 de ani, din comuna Truşeşti, județul Botoşani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „tentativă de omor”.

Potrivit anchetatorilor, pe 27 decembrie 2019, în jurul orei 00.03, pe fondul unui conflict anterior, inculpatul a lovit în zona feţei şi cu un cuţit în spate persoana vătămată L.B.Ş., care se deplasa pe drumul public din comuna Truşeşti, cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 11-12 zile de îngrijiri
medicale.

Cazul s-a înregistrat, de Crăciun, chiar în centrul comunei Trușești, în zona pizzeriei din localitate, acolo unde, după o divergență spontană, B.L. , de 24 de ani, s-a trezit cu un cuțit înfipt în spate de către un alt tânăr.

Victima a fost preluată de o ambulanță de terapie intensivă mobilă și a fost transportată la Spitalul Județean de Ambulanță, iar agresorul ridicat de polițiști. “Pacientul a fost adus în serviciul nostru prezentând o plagă înjunghiată regiune torace posterior drept, prin agresiune, precum și o plagă contuză buză inferioară. A fost stabilizat și internat pe secția Chirurgie”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

Deja ai votat!
se încarcă...