Botoșănean băgat în arest, după ce a hărțuit o fostă angajată

0

Un individ care s-a răzbunat pe o fostă angajată a fost reținut ieri de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub acuzațiile de hărțuire, loviri și amenințare. Potrivit anchetatorilor, totul ar fi plecat de la o reclamație pe care fosta angajată a făcut-o la autorități, iar individul a fost amendat cu 20.000 de lei. Ulterior, bărbatul a început să o hărțuiască și chiar a atacat-o.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) spun că măsura reținerii a fost dispusă după ce, în perioada ianuarie –februarie a.c., bărbatul în vârstă de 45 de ani, din municipiul Botoşani, a urmărit-o pe tânăra în vârstă de 20 de ani din localitatea Curteşti, în repetate rânduri, fără drept şi fără a avea un inters legitim, cauzându-i acesteia o stare de temere. Ulterior, în timp ce victima se afla în incinta unui centru comercial din municipiul Botoşani şi apoi la societatea comercială unde îşi desfăşura activitatea profesională, bărbatul i-a adresat ameninţări cu acte de violenţă şi a lovit-o în spate. „Cu ocazia cercetărilor a rezultat că activitatea infracţională a fost săvârşită în scopul răzbunării faţă de persoana vătămată, întrucât aceasta, în calitate de fostă angajată a societăţii pe care o administrează bărbatul, a formulat împotriva lui o reclamaţie în urma căreia acesta a primit o sancţiune contravenţională în cuantum de 20.000 de lei”, a precizat Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

Potrivit acelorași surse, în cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi hărţuire, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani. Astăzi, bărbatul a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive, iar magistraţii au dispus plasarea lui sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Deja ai votat!
se încarcă...