Accident cu bucluc. Dosar penal după o coliziune în trafic

0

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și soldat cu pagube materiale s-a lăsat până la urmă și cu un dosar penal. Asta pentru că, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au descoperit că șoferul vinovat circula cu o mașină cu numere de înmatriculare false.

Accidentul a avut loc miercuri, pe 19 fecruarie a.c., pe drumul judeţean DJ208 H din comuna Suliţa, când un tânăr în vârstă de 26 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu o altă mașină care staţiona pe marginea părţii carosabile. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale, fără victime omeneşti, însă în momentul în care și-a văzut autoturismul avariat, șoferul nevinovat a sunat la poliție.

Cazul a fost preluat de poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale nr. 3 Hlipiceni, care au ajuns la locul accidentului, iar cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date au descoperit că numărul de înmatriculare al autoturismului condus de tânărul în vârstă de 26 de ani aparţine de fapt unui alt vehicul. Prin urmare, anchetatorii au deschis un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat.

Deja ai votat!
se încarcă...