Locuințe modulare pentru două familii care au rămas casă

0

Prefectul Valentin – Alexandru Colbu a convocat, în această dimineață, o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU), în calitate de președinte al acestei comisii, pentru acordarea a două locuințe modulare.

Potrivit reprezentantului guvernului în teritoriu, la secretariatul CJSU Botoșani au fost înregistrate două adrese din partea primăriilor orașului Darabani și comunei Dângeni prin care se solicită acordarea a două construcții ușoare din elemente modulare, necesare pentru două familii ale căror case au fost distruse în urma a două incendii.

La Dângeni, în urma incendiului produs în seara zilei de 18 februarie a.c., o mamă și cinci copii minori au ramas fără acoperiș deasupra capului. La Darabani, în urmă cu câteva ore, s-a produs un incendiu care a distrus locuința unei familii formate din doi adulți și un copil. „În baza acestor solicitări a fost întocmit un proiect de hotărâre, aprobat în unanimitate de membrii CJSU. Astfel, cele două familii vor putea beneficia de câte o locuință temporară, până la identificarea unei alte soluții”, a arătat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Transportul, respectiv încărcarea şi descărcarea locuinţelor modulare se vor face prin grija primăriilor orașului Darabani și a comunei Dângeni.

+8 -0
se încarcă...