O nouă expoziţie la Muzeul de Ştiinţele Naturii Dorohoi

0

În perioada 23 – 29 februarie, Muzeul de Științele Naturii Dorohoi, în colaborare cu crescători particulari din județul Botoșani, organizează Expoziția anuală „Columbofilia – tradiție și pasiune”.

„Iubitorii de animale sunt invitați să admire peste 400 exemplare vii de porumbei voiajori și de ornament, găini de rasă, fazani, păuni, iepuri și alte animale de companie. Oferim ocazia de a vizita în prețul biletului și expoziția permanentă, reorganizată și reamenajată după principii moderne, cu diorame și biotopuri în care speciile de plante și animale sunt așezate pe substraturi și în decoruri care imită mediul lor natural de viață”, a declarat muzeograful Elena Mihaela Ştefură, şeful secţiei Dorohoi a Muzeului Judeţean Botoşani.

Deschiderea expoziţiei va avea lor duminică, 23 februarie, ora 12.00, la sediul muzeului din strada Al. I. Cuza, 43, Dorohoi. Taxa de vizitare este 3,20 lei pentru copii, studenți şi pensionari, respectiv 6,40 lei pentru adulţi. Pentru persoanele cu dizabilităţi intrarea este gratuită.

Deja ai votat!
se încarcă...