Succes uriaș pentru Holograf și Filarmonica Botoșani la Sala Palatului (foto – video)

Conceptul Holograf simfonic, gândit și pus în scenă pentru prima dată la Botoșani de Liviu Sorinel, împreună cu celebra trupă rock și orchestra Filarmonicii „George Enescu” Botoșani, este de departe cea mai bună producție a debutului de an.

Miercuri seară, la Sala Palatului din București, Holograf și instrumentiștii botoșăneni au performat în fața a peste 5.000 de spectatori, care au cântat, au dansat și la final au aplaudat minute bune, sperând că pot lungi concertul care i-a fascinat. „A fost o premieră și o performanță deosebită pentru Filarmonica «George Enescu» Botoșani să cânte pe scena Sălii Palatului din București. Totodată este și o confirmare a succesului conceptului Holograf simfonic, pe care de mult timp doream să-l punem în practică. De asemenea, este și o mare satisfacție pentru mine, o mare onoare pentru orchestră şi pentru instituția Filarmonicii să fim alături de legendara trupă pe cea mai mare scenă de spectacole a capitalei şi a țării”, a declarat Liviu Sorinel.

Trebuie spus că în momentul în care Dan Bitman i-a prezentat pe instrumentiștii botoșăneni, Sala Palatului a răsunat de aplauzele spectatorilor, iar apoi a răsunat celebra piesă „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, care a încălzit ui mediat publicul care a cântat alături de artiști.

Succesul pe care l-a avut acest concept de spectacole la Botoșani, Piatra Neamț și acum în București a făcut ca fanii trupei să ceară repetarea concertului în diferite colțuri ale țării, deschizând astfel cale colaborării dintre artistice între Holograf, Liviu Sorinel și Filarmonica Botoșani, condusă de managerul Mihai Sârbu.

Deja ai votat!