Val de nominalizări botoșănene la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială

0

Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România (CNASR) a lansat la începutul acestei săptămâni competiţia pentru premiile ce vor fi oferite în cadrul celei de-a VII-a ediţii a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială 2020.

În acest an, printre cele 435 de nominalizați se regăsesc mai multe persoane sau instituții din Botoșani. Astfel, la „Premiul asistentul social al anului” a fost nominalizată Daniela Honciuc de la Asociația „Il Girotondo”, în timp ce la categoria „Asistentul social din domeniul protecției copilului” au fost nominalizate Cristina Fortoeș de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) și Lăcrămioara Puiu de la Fundația „Hand of Help”.

Carmen Șmit de la DGASPC a fost nominalizată la premiul „Asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilități”, iar Carmen Hârtie, Spitalul județean de Urgență „Mavromati” – Secția Psihiatrie, la categoria. „Asistentul social din domeniul sănătate/serviciilor medicale”. Județul Botoșani o mai propune pe Roxana Ifrim (Penitenciarul Botoșani) la categoria „Asistentul social din domeniul reintegrării sociale a persoanelor private de libertate” și pe Florentina Talancă (Asociația „Il Girotondo”) la premiul „Asistentul social din domeniul asistenței sociale comunitare”.

Nominalizări a unor localnici apar și la alte categorii: Florentina Toniță (Premiul jurnalistul anului 2019) și Marius Budăi (Premiul politicianul anului).

La categoria instituția anului se vor duela de la distanță două entități botoșănene:

Sindicatul „IMPACT” și tânăra asociație a lui Daniel Câșlariu, Grup Civic”. „Dragi prieteni, după doar patru luni de activitate, Asociaţia «Grup Civic» Botoşani a fost nominalizata la Premiul pentru Instituţia anului. De aceea vă rog pe dumneavoastră, dacă doriți, să ne dați un vot. Vă mulțumim frumos”, este mesajul transmis de Daniel Câşlariu, preşedintele asociaţiei.

Totodată, Sucursala CNASR Botoșani a fost nominalizată la premiul „Cea mai activă sucursală a CNASR”.

Trebuie felicitați toți colegii noștri pentru aceste nominalizări. Numărul mare de propuneri arată că în asistența socială din Botoșani se face treabă de calitate. Le urez succes tuturor și să țină standardul la un nivel cât mai ridicat, pentru că mulțumirea beneficiarilor noștri, cele mai defavorizate persoane, este răsplata cea mai de preț pe care o putem primi”, a declarat Dan Șlincu, directorul DGASPC Botoșani.

Potrivit regulamentului, în perioada 17-24 februarie 2020, toți cei nominalizați pot fi votați accesând site-ul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, direct la secțiunea Vot 2019, la adresa: gala.cnasr.ro.

Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială va avea loc în data de 17 martie 2020, pe scena Ateneului Român, unde vor fi înmânate și premiile câștigătorilor.

+8 -0
se încarcă...