Băut, fără permis și cu o mașină neînmatriculată

0

Botoșănenii au un respect tot mai mic pentru lege, iar de asta se conving aproape zilnic polițiștii botoșăneni. Un bărbat din satul Prisăcani, orașul Flămânzi, este încă un exemplu care întărește opinia tot mai multor botoșăneni, dar și polițiști, deopotrivă.
În vârstă de 38 de ani, bărbatul a fost prins de polițiștii din Flămânzi cu cel puțin trei infracțiuni grave.
Incidentul a avut loc în seara zilei de joi, când bărbatul, afla cu alte două persoane într-un Audi A6 neînmatriculat, se îndrepta dinspre cătunul Balta Roșie către Prisăcani. Profitând de întunericul nopții, acesta spera să nu fie observat de nimeni, însă a avut ghinionul ca pe același drum să intre o mașină a Poliției. Polițistul aflat la volanul autospecialei a realizat de la distanță că ceva ar putea fi în neregulă cu respectivul autoturism, iar în scurt timp bănuiala i-a fost confirmată, după ce, într-o manevra disperată, șoferul a tras dreapta de volan și a intrat pe un drum agricol, sperând că astfel nu ar putea fi acuzat că ar fi condus pe un drum public, știind problemele pe care le avea.
Polițiștii l-au oprit imediat, iar la verificare au observat că bărbatul nu avea nici permis de conducere și emana miros de băuturi alcoolice. La testare, aparatul etilotest a arătat nu mai puțin de 1,15 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus imediat la Urgențe pentru a i se recolta probe biologice.
Polițiștii îl vor ancheta pentru conducerea unui autoturism sub influența alcoolului, conducere fără permis și conducerea unui autoturism neînmatriculat.

Deja ai votat!
se încarcă...