Botoșănean plecat la muncă în Germania dat dispărut de familie

0

Un botoșănean în vârstă de 42 de ani, plecat la muncă în Germania, a fost dat dispărut de rude după ce nu a mai luat legătura cu familia timp de aproape patru zile.

De loc din comuna Drăgușeni, Ilie Tărnăuceanu a plecat în 2019 să muncească peste hotare, stabilindu-se în orașul Stuttgart (Germania). Apropiații spun că bărbatul ținea legătura cu familia, vorbind zilnic la telefon, însă de luni, de pe 17 februarie a.c., el nu a mai contactat pe nimeni, iar telefonul mobil este închis. Din acest motiv, rudele au intrat în alertă și au sesizat Inspectoratul de Poliție Județean, bărbatul fiind dat dispărut.

Potrivit semnalmentelor oferite polițiștilor de către cei din familie, Ilie Tărnăuceanu ar avea o înălțime de circa 1,70 metri, aproximativ 70 de kilograme, este șaten și are ochii căprui. Polițiștii au declanșat procedurile de căutare, însă reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean au solicitat și sprijinul populației. Astfel, persoanele care au informații despre bărbat sau știu unde s-ar putea afla acesta sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Deja ai votat!
se încarcă...