Meci internațional de rugby păzit de jandarmi

0

Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Botoșani va asigura ordinea și siguranța publică la meciul internațional de rugby România – Spania, care se va disputa sâmbătă, 22 februarie a.c., începând cu ora 15, pe stadionul Municipal din Botoșani.

Jandarmii vor acționa atât în incinta stadionului, cât și pe traseele de afluire/defluire a spectatorilor, misiunea urmând să fie executată în cooperare cu efective de polițiști, pompieri și polițiști locali, care vor asigura la rândul lor fluidizarea traficului rutier și pietonal în zona Stadionului municipal Botoșani, precum și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.

Intrarea pe stadion va fi permisă de la ora 13.30 pe la porțile de acces 1 și 2, dinspre Calea Națională. „Recomandăm spectatorilor să se prezinte din timp la stadion în vederea evitării aglomerației în zona porților de acces, să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice și să nu încerce să introducă băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege sau obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților”, se arată într-un comunicat de presă emis astăzi de IJJ Botoșani.

Tot în acest weekend, jandarmii vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la meciul de handbal masculin dintre echipele C.S.Magnum Botoșani și C.S.U.Suceava, programat să aibă loc la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani, în cadrul etapei a XIV-a din Divizia A, Seria A.

Deja ai votat!
se încarcă...