Șef nou la semințe (video)

0

Una din sumedenia de instituții din domeniul agricol are din acest an un nou șef interimar. Este vorba de Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor (ITCSMS) Botoșani, organizație care are pe organigramă doar opt posturi, dintre care unul este de șef și altul este personal contractual.

Din data de 29.01.2020, domnului Pavel Lozneanu i s-au delegat parțial atribuțiile funcției de publice de conducere vacante de inspector șef gradul II în cadrul Inspectoratului Teritorial pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor Botoșani”, declara în ultima ședință a Colegiului Prefectural, reprezentantul guvernului în teritoriu, Alexandru Colbu. Săptămâna trecută, lui Lozneanu i-a venit detașarea ca interimar pe funcție, astfel că acesta va încasa și indemnizația de conducere.

Prima sarcină pe care Lozneanu a primit-o din partea conducerii Prefecturii Botoșani a fost să întocmească raportul de activitate al instituției pe anul trecut, deoarece acesta nu a fost trimis în timp util. „Având în vedere că este o nouă conducere, poate fi considerată o lucrare de control”, a declarat subprefectul Dan Nechifor în cadrul aceleaşi ședințe de Colegiu Prefectural.

Anul trecut, funcția de director al ITCSMS Botoșani a fost asigurată, tot cu titlu de interimar, de Florin Marțolea, care în acest an a ajuns la vârsta de 65 de ani.

Deja ai votat!
se încarcă...