Viorel Grigoraș, numit secretar de stat la Transporturi într-un guvern demis

În această seară, în Monitorul Oficial a fost publicată decizia de numire a liberalului botoșănean Viorel Grigoraș în funcția de secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor.

Viorel Grigoraș a fost senator PNL în perioada 2012-1016, când liberalii făceau parte din USL. Familia sa controlează firma de transporturi RVG Speed, pe care a administrat-o și el în perioada 2005-2012. Între anii 1999-2005, Grigoraș a fost director al Autorității Rutiere Române, Agenţia Botoşani, perioadă în care firma familiei sale a primit mai multe licențe de transport, dominând în acea vreme cursele spre Iași.

Un alt element controversat din activitatea lui Grigoraș o constituie faptul că firma familiei sale a pus la dispoziția PSD autocarele pentru mitingurile de la București pentru susținerea lui Liviu Dragnea. „Ce vreţi? E un business şi a fost încă unul bun. Nu puteam să refuz, că apoi trimiteau şi controale pe capul meu”, se justifica în urmă cu aproape un an noul secretar de stat. Business-ul cu PSD a continuat apoi și la vizita lui Dragnea la Botoșani, când militanții PSD au fost aduși la Casa Sindicatelor cu autocare RVG.

Deja ai votat!