Botoșănean dat dispărut de soție. Informațiile duc spre județul Brașov

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Prăjeni, a fost dat dispărut de familie, după ce ar fi plecat la muncă în județul Brașov și nu a mai dat niciun semn de viață.

Ionel – Viorel Zaharia a fost dat dispărut săptămâna trecută, pe 14 martie a.c., când poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Prăjeni au fost sesizati de soția bărbatului, Adriana Zaharia, de 33 ani, despre faptul că din data de 9 martie a.c. nu mai stie nimic despre soțul său. „Din verificările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că numitul Zaharia Ionel-Viorel a plecat la muncă în județul Brașov împreună cu mai mulți consăteni. Din data de 9 martie a.c. nu a mai răspuns la telefon, iar familia nu mai știe nimic despre el, solicitând efectuarea de verificări pentru identificarea acestuia”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție al Județului Botoșani.

Astfel, în baza acordului dat de rude, reprezentanții IPJ Botoșani au dispus mediatizarea cazului, în speranța că cineva care s-a aflat în anturajul botoșăneanului poate oferi informații despre bărbat sau despre locul în care se află acesta. Potrivit semnalmentelor oferite de membrii familiei, bărbatul ar avea circa 1,75 metri înălțime, o greutate de aproximativ 85 de kilograme, are ochii albaștri și este șaten, însă prezintă calviție în zona frontală. La data dispariției, Ionel – Viorel Zaharia era îmbrăcat cu o geacă albastră din fâș, blugi albaștri și era încălțat cu ghete negre, pe cap purtând un fes gri.

Persoanele care pot oferi informații despre el sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Deja ai votat!