Descoperă secretele unui machiaj natural și de durată

Există variate metode de aplicare a fondului de ten. Se pot utiliza pensule, aplicatoare pentru machiaj sau chiar degetele. Fiecare persoană își alege propria modalitate, totuși, există o serie de factori care trebuie respectați. Igiena bureților și pensulelor, textura acestora, materialele din care sunt confecționate sunt doar câțiva factori la care trebuie să atrageți atenția.

Pentru uniformizarea perfectă a produselor cosmetice decorative pe suprafața pielii, specialiștii recomandă igienizarea bureților, după fiecare utilizare. Dacă folosiți un beauty blender, umeziți și stoarceți bine accesoriul înainte de utilizare. Pe lângă faptul că va crește în volum, buretele devine mult mai moale, flexibil și nu absoarbe produse de machiaj. Tapotați ușor pe zonele dorite pentru a aplica texturile cremoase. Spălați blenderul după fiecare utilizare, folosind un săpun special sau unul antibacterial. Lăsați să se usuce în mod natural.

Dermatologii susțin că cele mai multe bacterii se ascund pe suprafața aplicatoarelor necurățate. Astfel, sunt riscuri mari de apariție a acneei sau alte afecțiuni ale epidermei. De asemenea, pentru prevenirea apariției anumitor probleme epidermice, este recomandat ca buretele de machiaj să fie schimbat o dată la 3 luni.

Unul dintre avantajele folosirii unui astfel de accesoriu este că aplicarea fondului de ten devine mult mai rapidă, astfel economisiți timp. Odată cu uniformizarea produsului, excesului este eliminat, astfel obțineți un rezultat natural, dar radiant. De asemenea, buretele de machiaj este potrivit pentru toate produsele cu texturi cremoase: fond de ten, concealer, blush sau iluminator.

Aplicatoarele pentru farduri de ochi nu lipsesc din trusa de machiaj. La fel ca și în cazul bureților, aplicatoarele sunt variate ca forme și dimensiuni. Nu există o regulă de alegere a acestora, fiecare folosește accesoriile conform propriei comodități. Cu toate acestea, igiena este la fel de importantă.

Pentru a obține un machiaj excelent aveți nevoie doar de un pic de îndemânare, de produsele preferate și accesoriile necesare. Sfatul make-up artiștilor este de a experimenta cât mai mult pentru a arăta excelent în fiecare zi.

Deja ai votat!