vineri, martie 29, 2024
AcasăLocal BTDescoperă secretele unui machiaj natural și de durată

Descoperă secretele unui machiaj natural și de durată

Există variate metode de aplicare a fondului de ten. Se pot utiliza pensule, aplicatoare pentru machiaj sau chiar degetele. Fiecare persoană își alege propria modalitate, totuși, există o serie de factori care trebuie respectați. Igiena bureților și pensulelor, textura acestora, materialele din care sunt confecționate sunt doar câțiva factori la care trebuie să atrageți atenția.

Pentru uniformizarea perfectă a produselor cosmetice decorative pe suprafața pielii, specialiștii recomandă igienizarea bureților, după fiecare utilizare. Dacă folosiți un beauty blender, umeziți și stoarceți bine accesoriul înainte de utilizare. Pe lângă faptul că va crește în volum, buretele devine mult mai moale, flexibil și nu absoarbe produse de machiaj. Tapotați ușor pe zonele dorite pentru a aplica texturile cremoase. Spălați blenderul după fiecare utilizare, folosind un săpun special sau unul antibacterial. Lăsați să se usuce în mod natural.

Dermatologii susțin că cele mai multe bacterii se ascund pe suprafața aplicatoarelor necurățate. Astfel, sunt riscuri mari de apariție a acneei sau alte afecțiuni ale epidermei. De asemenea, pentru prevenirea apariției anumitor probleme epidermice, este recomandat ca buretele de machiaj să fie schimbat o dată la 3 luni.

Unul dintre avantajele folosirii unui astfel de accesoriu este că aplicarea fondului de ten devine mult mai rapidă, astfel economisiți timp. Odată cu uniformizarea produsului, excesului este eliminat, astfel obțineți un rezultat natural, dar radiant. De asemenea, buretele de machiaj este potrivit pentru toate produsele cu texturi cremoase: fond de ten, concealer, blush sau iluminator.

Aplicatoarele pentru farduri de ochi nu lipsesc din trusa de machiaj. La fel ca și în cazul bureților, aplicatoarele sunt variate ca forme și dimensiuni. Nu există o regulă de alegere a acestora, fiecare folosește accesoriile conform propriei comodități. Cu toate acestea, igiena este la fel de importantă.

Pentru a obține un machiaj excelent aveți nevoie doar de un pic de îndemânare, de produsele preferate și accesoriile necesare. Sfatul make-up artiștilor este de a experimenta cât mai mult pentru a arăta excelent în fiecare zi.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
16 ° C
16.1 °
14.4 °
57 %
12.1kmh
62 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...