Vlad Plăcintă a plătit avansul pentru aparatul de testat COVID 19

Vlad Plăcintă, preşedintele Asociaţiei „Salvează o inimă”, cel care a iniţiat campania de strângere de fonduri „Stop COVID 19”, care are drept scop sprijinirea spitalelor botoşănene cu cele necesare în lupta cu coronavirusului, a plătit deja un avans firmei furnizoare.

„Pentru aparatul de testare am dat 226.107 lei şi am mai luat 7.077 de măşti cu 47.000 de lei. Am comandat 1000 de testere, combinezoane şi viziere. Banii i-am dat din rezerva asociaţiei. Nu luăm nici un ban de la copiii pentru care am derulat campanii de strângere de fonduri. Dispozitivul medical ar trebui să-l primim săptămâna viitoare, dacă lucrurile merg bine. Este fabricat în Coreea, dar îl cumpărăm prin intermediul unei companii medicale din Iaşi”, a declarat Vlad Plăcintă.

El a explicat că un dispozitiv similar a fost cumpărat şi la Iaşi, cu contribuţia asociaţiilor „Casa Share” şi „Salvează o inimă”,

„Sper să duc acest demers la bun sfârşit, am emoţii mai mari decât la oricare altă campanie. Abia aştept să văd cele comandate ajunse la Botoşani”, a mai spus Vlad Plăcintă, adăugând că în această perioadă „avem nevoie de răbdare şi de rugăciune, deoarece nădejdea e la Dumnezeu”.

Mediul de afaceri s-a mobilizat pentru a sprijini această campanie, inclusiv prin intermediul Camerei de Comerț Industrie și Agricultură.

Cei care doresc să se implice în această campanie au la dispoziţie conturile: „Asociaţia “Salvează o inimă”, cod de înregistrare fiscală:  31015982, Cont Lei: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX, Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001, CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001, COD SWIFT: BTRLRO22, COD BIC: BTRL, deschise la Banca Transilvania Botoşani. Donatorii trebuie să treacă la detalii de plată cuvântul COVID.

Deja ai votat!