Beție terminată în arest, după o noapte de pomină

0

O băută între câțiva ciobani din comuna Corni s-a lăsat cu arestări și acuzații grave. Patru indivizi au ajuns după gratii, iar un alt bărbat a fost plasat sub control judiciar, după ce l-au lovit pe un localnic, l-au sechestrat și i-au luat banii.

Întâmplarea ciudată a avut loc în noaptea de 17 spre 18 martie a.c., în comuna Corni, când un tânăr în vârstă de 27 de ani, Vasile C., a mers la un consătean, unde a dat peste alți localnici, care erau puși pe băut. S-au cinstit cu licori bahice, iar la un moment dat tânărul a plecat spre casă. Ce discuții au avut loc între ceilalți și ce a fost în mintea lor este greu de spus. Cert este că ceilați indivizi s-au dus imediat după el, l-au lovit și l-au adus cu forța înapoi în locuință, unde l-au ținut sechestrat până în jurul orei 3 dimineața, unul dintre suspecți luându-i și portofelul cu 1.200 de lei.

Miercuri dimineață, după ce a scăpat din locuința cu pricina, Vasile C. a mers la poliție, unde a povestit cele întâmplate. În urma plângerii formulată de acesta, polițiștii au deschis o anchetă, iar cei cinci indivizi au fost ridicați pentru cercetări. Astfel, în urma investigațiilor, Dumitru Gabriel B., Ionuț I., Ionuț B., Mihai H. și Dumitru B. au fost reținuți și prezentați ieri (n.r. – joi, 19 martie a.c.) în fața magistraților de drepturi de libertăți de la Judecătoaria Botoșani, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire și alte violențe, lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie. La final, pe baza probelor aflate la dosar, instanța a dispus arestarea a primilor patru suspecți, ultimul dintre inculpați, Dumitru B., fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Decizia instanței de judecată nu este definitivă, aceasta putând fi contestată la Tribunal.

+6 -2
se încarcă...