Mesaj pentru părinţi de la conducerea IŞJ – Prioritară este sănătatea noastră, sănătatea copiilor noştri!

0

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean a transmis un mesaj părinţilor, în această perioadă critică. „În această perioadă se conturează două mari priorități: una dintre ele este sănătatea noastră, sănătatea copiilor noștri! O regulă importantă pe care trebuie să o respecte toți copiii este de a sta la domiciliu, evitând expunerea în spații publice. Inspectoratul Școlar Județean Botoșani transmite recomandarea către părinți de a veni în sprijinul autorităților, care au decis diminuarea expunerii copiilor la pericolul declanșat de noul Coronavirus și de a evita activitățile care presupun întâlniri de grup”, se arată într-un comunicat de presă trimis de conducerea IŞJ.

Potrivit conducerii IŞJ, este important ca profesorii să comunice cu elevii. „A doua prioritate este legată de măsura în care profesorii și elevii sunt în contact online, acolo unde acest lucru este posibil, evitând perioadele prea lungi de pauză, de inactivitate, astfel încât revenirea la cursuri să fie mai ușoară pentru toți.

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani reiterează apelul la calm și responsabilitate, asigurând elevii, profesorii și părinții de totala disponibilitate spre o comunicare permanentă”, se precizează în acelaşi comunicat de presă.

+3 -0
se încarcă...