Numere de telefon puse la dispoziţia persoanelor izolate la domiciliu

0

Cătălin Flutur, primarul municipiului, a transmis astăzi o notă internă către serviciile Primăriei Botoşani, Poliţia Locală şi Direcţia de Asistenţă Socială pentru sprijinirea persoanelor aflate în izolare din cauza epidemiei de coronavirus care au nevoie de sprijinul autorităților locale pentru a-și asigura necesarul de alimente și/sau medicamente.

Persoanele izolate la domiciliu care nu au aparținători care să le asigure aprovizionarea cu alimente, medicamente și bunuri de care au nevoie pe perioada izolării trebuie să sune la numerele 0231/502200 sau 0372/316724 pentru a primi ajutor.

„Personalul de pază care răspunde permanent la aceste numere notează în registrul special înființat numele și prenumele persoanei care solicită ajutor pentru aprovizionare, adresa acesteia, numărul de telefon la care poate fi contactată și lista de alimente, produse de igienă sau consum, respectiv medicamentele solicitate.

Toate aceste informații sunt retransmise în cel mai scurt timp spre serviciile care se ocupă de verificarea statutului de persoană în izolare a solicitantului și asigură achiziția și transportul la domiciliul celui în cauză a produselor”, a declarat primarul Cătălin Flutur.

 

Deja ai votat!
se încarcă...