Mamele se pun scut pentru Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean „Mavromati”

O tânără din municipiul Botoşani a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru sprijinirea Secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean „Mavromati”. „Cu ajutorul unor oameni minunați … Melania Medeleanu & Asociaţia ZI de BINE, avem șansa să dăm o mână de ajutor comunității din care facem parte! Să facem împreună scut pentru Spitalul de Copii Botoșani!

Când ești mamă, dobândești niște puteri despre  care nu știai că le ai, dar și niște frici care nu existau înainte. Gândul din zilele acestea este ca totul să le fie bine copiilor noștri.  Acum avem șansa să ne implicăm, să ne protejăm eroii în halate albe, iar ei vor avea grijă de lucrul cel mai de preț pentru noi: copiii. Copiii noștri merită să fie protejați, să fie consultați de medici corect echipați, în secții dezinfectate. Alătură-te și tu demersului nostru și hai să facem împreună să fie bine și să contribuim la un mediu sigur. Împreună!”, este mesajul transmis de Roxana Aniţoiu.

Potrivit acesteia, Spitalul de copii are nevoie de: combinezoane impermeabile (5.000 de bucăţi), măști de unică folosinţă (18.000 de bucăţi), măști cu filtru N95/FFP2 (1.700 de bucăţi), ochelari de protecţie (700 de bucăţi), scut față/vizier (650 de bucăţi), halate de unică folosinţă (17.000 de bucăţi), mănuşi de unică folosinţă (21.000 de bucăţi). „E necesarul de care are nevoie, ca de aer, Secția de Pediatrie a Spitalului Botoşani în lupta cu COVID-19 (lista am cerut-o și am primit-o, de la fiecare șef de secție din cadrul secției). Toate donațiile se transformă în echipamente care ajung exclusiv la Secția Pediatrie din cadrul Spitalului Județean Botoșani”, a mai spus Roxana Aniţoiu.

Printre cei care au donat deja se numără şi viceprimarul Cosmin Andrei. „Am făcut o donaţie Asociaţiei Zi de Bine care îşi propune să doteze secţia de pediatrie a Spitalului Mavromati cu toate cele necesare pentru medicii de acolo pentru că şi ei au nevoie de protectie! Vă rog şi pe voi să donaţi pentru a trece cu toţii de această grea încercare! Felicitări pentru initiaţivă, Roxana Aniţoiu!”, a declarat Cosmin Andrei.

Cei care doresc să doneze o pot face accesând https://zidebine.galantom.ro/fundraising_pages/preview?secretKey=52c67f3bf87d1b6382552b605f33ce420993a76d&id=11865&fbclid=IwAR29ocZB_g0hiydIE9cngtPcznP2QIpJAa51CyB2h4Q8wlAHrYXd4QTXylQ#.XoNOqLX8BzA.facebook

Deja ai votat!