Protecţie pentru personalul medical făcută chiar în Botoşani

0

O companie din Botoşani a trimis o adresă către Prefectura Botoşani în car îşi arată disponibilitatea de a începe producţia de materiale de protecţie pentru personalul medical din spitalele botoşănene.

Firma Artsana, specializată în fabricarea articolelor destinate îngrijirii copiilor în sectoarele cosmetice, sanitare şi puericultura, a informat instituţiile judeţului de faptul că poate începe producţia pentru mai multe tipuri de materiale de protecţie.

Reprezentanţii firmei au trimis chiar şi o cantitate ce poate fi făcută zilnic, ce constă din 5000 de combinezoane, 13.500 de halate de protecţie, 14.000 de cagule, 7000 de căşti de protecţie pentru păr sau până la 14.000 de măşti de protecţie.

Toate acestea pot fi confecţionate din ţesătură neţesută (TNT), un material cu densităţi diferite, în funţie de necesităţile celor care comandă produsele, iar producţia poate fi pe măsura cererii unităţilor sanitare.

Problema producătorilor din ţară va fi, însă, aşa cum e în România, birocraţia autorizării acestoa mpşti şi combinezoane, pentru a putea fi folosite de sistemul sanitar.

+169 -16
se încarcă...