Percheziții în două comune. Ținta – trei tineri bănuiți de furt

0

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei din cadrul Poliţiei Oraşului Flămânzi, în colaborare cu poliţişti din cadrul IPJ Iaşi, au efectuat joi, 3 aprilie a.c., opt percheziţii domiciliare pe raza comunelor Prăjeni (jud. Botoșani) şi Plugari (judeţul Iaşi), în cadrul mai multor dosare penale privind săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, tentativă la furt calificat şi distrugere, comise în luna martie a acestui an pe raza celor două localități.

Cu ocazia percheziţiilor, la locaţiile vizate au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai multe mijloace materiale de probă care prezintă interes în cauză.

„În baza probatoriului administrat s-a dispus continuarea cercetărilor faţă de trei tineri din comuna Prăjeni, cu vârstele cuprinse între 18 şi 27 de ani. În cauză se continuă cercetările pentru infracțiunile reținute în sarcina celor trei, în vederea administrării și completării în totalitate a probatoriului, urmând ca la finalizarea acestora, să se propună soluție procedurală”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

+27 -5
se încarcă...