Amenzi de un sfert de milion date de polițiști și jandarmi

0

Amenzile date de polițiști și jandarmi pentru nerespectarea restricțiilor impuse de ordonanțele militare și tulburarea liniștii publice nu contenesc.

În ultimele 24 de ore au fost aplicate 134 de amenzi, în valoare totală de aproximativ un sfert de milion de lei. Cele mai mari amenzi au fost date de jandarmi, care au aplicat 15 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației, în valoare totală de 133.500 de lei, și șase amenzi pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, însumând 3.000 de lei. De asemenea, polițiștii au aplicat 61 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 116.000 de lei, dintre care 40 pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației în valoare totală de peste 70.000 de lei.

Pe plan județean, în vederea gestionării cât mai eficiente a situațiilor de urgență, la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani a fost alocată o linie telefonică a Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, respectiv 0231.508.155, fiind angrenate echipaje pentru preluarea, direcționarea și soluționarea tuturor situațiilor sesizate.

Deja ai votat!
se încarcă...