Întâlnire cu iubita arbitrată de polițiști. Dosar penal și amenzi usturătoare

0

Uneori, iubirea nu ține cont de ordonanțe militare și nici de legi. O dovedește un caz petrecut în județ la sfârșitul săptămânii trecute, când un tânăr din comuna Corni, care a plecat cu mașina pentru a se întâlni cu prietena lui, va fi anchetat de polițiști pentru comiterea a două infracțiuni. În plus, atât el cât și prietena lui s-au ales cu câte o amendă de 2.000 de lei fiecare pentru că au încălcat interdicțiile de circulație din ordonanțele militare.

Totul s-a întâmplat sâmbătă, pe 11 aprilie a.c., când tânărul, în vârstă de 27 de ani a plecat de acasă cu mașina, cu toate că nu avea permis de conducere, pentru a se întâlni cu iubita lui, o tânără de 21 de ani, din comuna Vlădeni. Doar că întâlnirea nu s-a derulat sub cele mai bune auspicii, iar cei doi s-au luat la ceartă, tânărul lovindu-și la un moment dat iubita, care la rândul ei l-a dat în vileag unei rude.

Așa se face că în urma unui apel pe 112, cazul a ajuns în atenția polițiștilor din cadrul Secţiei Rurale nr. 1 Botoşani, care au identificat mașina și au deschis o anchetă pentru a lămuri toate aspectele. „În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că la data de 11 aprilie a..c. Tânărul a a condus un autoturism pe raza localităţii Corni, fără a poseda permis de conducere. Mai mult de atât, în interiorul autoturismului se afla şi o tânără de 21 de ani din comuna Vlădeni, pe care ar fi agresat-o fizic. Cei doi au fost sancţionaţi pentru nerespectarea interdicţiilor de circulaţie conform Ordonanţei Militare nr. 3, cu amendă în cuantum de 2.000 de lei fiecare, iar tânărul urmează să fie cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire și alte violențe și conducere fără permis”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

+30 -13
se încarcă...