Imobilele administrate de societatea Locativa sunt dezinfectate periodic

0

Conducerea Locativa a anunţat că, începând cu 4 aprilie, a fost demarat un amplu program de dezinfecție a scărilor de bloc pe care le administrează. Astfel, echipele acţionează în blocurile ANL din cartierele Cișmea, Călugăreni, Bucovina și de pe Calea Națională – O4 și H4. Procedurile de dezinfecție au fost efectuate și la Cămin Arca, Cămin Textila, Cămin Indagro și blocurile 135 și 140 din Parcul Tineretului.

“Începând de ieri, 15 aprilie, s-a trecut la a doua etapă de dezinfecție. Procedura este efectuată cu substanțe omologate și în conformitate cu normele legale în vigoare și se va desfășura din două în două săptămâni, până la finalizarea stării de urgență sau atât timp cât va fi nevoie”, a declarant Florinel Gornea, drectorul societăţii Locativa.

Potrivit oficialului, s-au montat aparate pentru dezinfecția mâinilor la intrările în scările de bloc și s-au pus preșuri care au fost îmbibate cu soluție dezinfectantă.

“În calitate de administratori ai acestor imobile vom face în continuare toate cele necesare pentru a reduce cât mai mult riscul de îmbolnăvire cu Covid-9 pentru chiriașii noștri. În același timp, le cerem acestora să dea dovadă de responsabilitate civică și să respecte cu strictețe toate reglementările în vigoare”, a mai spus Florinel Gornea.

Deja ai votat!
se încarcă...