Un bărbat din Flămânzi s-a sinucis în Miercurea Mare

0

Un bărbat din Flămânzi a fost găsit spânzurat de fosta soţie, care locuia cu el în aceeaşi gospodărie. Descoperirea macabră a avut loc miercuri seară, când femeia se pregătea să meargă la culcare.

Înainte de asta, a observat că bărbatul, în vârstă de 72 de ani, nu era nicăieri în casă şi nici nu răspundea la apelurile ei. Chiar dacă cei doi erau divorţaţi de mai mult timp, locuiau în aceeşi gospodărie, iar femeia a început să îl caute. Aceasta a suferit un şoc în momentul în care şi-a văzut fostul soţ, fără suflre, într-o anexă a gospodăriei.

Acesta a improvizat un ştreang dintr-un cablu pe care şi l-a pus în jurul gâtului, după care s-a lăsat în jos cu toată greutatea corpului. Femeia a sunat disperată la 112, solicitând ajutorulcadrelor medicaqle, însă nu s-a mai putut face nimic petnru salvarea bărbatului. Potrivit fostei lui soţii, acesta consuma băuturi alcoolie aproape fără întrerupere de o săptămână, fiind foarte depresiv.

Poliţiştii au declanşat o ancetă pentru a stabili cauzele morţii. „În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. S-a dispus efectuarea autopsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauuzelor decesului”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Deja ai votat!
se încarcă...