Botoşănean diagnosticat cu coronavirus la trei zile după moarte

0
Biologii și biochimiștii spun că ei testează după ce și cum indică DSP, nu e vina lor că nu se lucrează la capacitate maximă

Un bărbat, 49 ani din județul Botoșani, a murit, după ce starea de sănătate i-a fost agravată de noul coronavirus. Diagnosticul a fost pus de laborator, însă, la trei zile după ce bărbatul era deja decedat.

Tânărul a fost internat pe data de 28.03.2020 la Spitalul Județean de Urgenţă „Mavromați” Botosani cu diagnosticul de Ciroză hepatică decompensată – comă hepatică și transferat în secția ATI pe data de 09.04.2020. Bărbatul a fost intubat oro-traheal şi ventilat mecanic încă de la început, prognosticul medicilor fiind rezervat.

Pe data de 10, organismul bărbatului a cedat, acesta intrând în stop cardiorespirator ireversibil. În acea zi i-au fost recoltate probe, iar pe 13.04.2020 laboratorul a confirmat prezenţa virusului în organismul acestuia. Iar trei zile mai târziu a fost confirmat noul coronavirusl în organismul lui.

Potivit istoricului medical, acesta avea condiții medicale pre-existente: Ciroză hepatică decompensată cu insuficiență hepatică cronică, hepatită virală C, trombocitopenie.

Deja ai votat!
se încarcă...